Onze waarden

Gezond & Vers

Al onze maaltijden worden dagelijks bereid met verse producten, die wij zelf zorgvuldig uitzoeken op de markt. De maaltijden worden op een temperatuur boven de 65 graden gehouden waardoor vitaminen en mineralen optimaal worden behouden. Op deze manier hoeft het eten niet terug gekoeld te worden en blijft de kans op bacteriën het kleinst.

Prijs & Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit door bewust dagelijks verse ingrediënten in te kopen en actief onze recepturen te verbeteren. Daarnaast proberen we altijd onze service en dienstverlening zo goed mogelijk op individuele klanten af te stemmen en de kwaliteit constant te optimaliseren. Hierin is ook de prijs meegenomen; we bieden een eerlijke prijs waar je veel voor terug krijgt. We kijken bij de prijsstelling altijd naar wat het meest gunstig uitpakt voor de kinderopvanglocatie. Het is vaak zelfs voordeliger onze maaltijden af te nemen dan een leidster (die ook op de kinderen moet letten) eten te laten kopen en bereiden.

Hygiëne

Wij kijken altijd met een kritisch oog naar onze recepturen en bereidingswijzen. Hygiëne staat bij ons voorop als het gaat om onze keuken, apparatuur en producten. Wij werken conform de hygiënecode kleine instelling en voldoen aan alle HACCP eisen.

Gemak & Eenvoud

Het bestellen van de maaltijden kan eenvoudig per mail. Elke week kan je uiterlijk op vrijdag aangeven op welke dagen je met hoeveel kindjes mee wilt eten. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met portiegroottes en dieetwensen. Als de bestelling bij ons binnen is ontvang je een bevestiging. Hierna zorgen wij voor de rest.

Duurzaam & Verantwoord

Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat onze dagelijkse werkzaamheden het milieu zo min mogelijk belasten. We koken enkel vers en op bestelling, zodat we zo min mogelijk producten overhouden, derving ervaren of afval hebben. Onze klanten kunnen flexibel een bestelling plaatsen op basis van de werkelijk benodigde hoeveelheden. Een aantal andere zeer belangrijke punten die betrekking hebben op de duurzame manier van maaltijdbereiding zijn:

  • Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers
  • Er wordt alleen gebruik gemaakt van scharreleieren
  • Er wordt alleen gebruik gemaakt van vis afkomstig van duurzame visserijen
  • Eigen afvalscheidingssysteem